10 Haziran 2008 Salı
ÇILBIR
Malzemeler
6 Yumurta
Sarmısak
Yoğurt
Tereyağı
Toz Kırmızıbiber
Yapılışı:
Geniş bir tencereye üç parmak yüksekliğinde su doldurup kaynatın. 6 yumurtayı birer birer kepçenin içine kırın. Dağılmamalarına dikkat ederek kaynayan suya aktarın.
2-3 dakika sonra pişen yumurtaları kevgirle sudan alıp servis tabağına yerleştirin. Üzerine sanmsaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış kırmızıbiber gezdirip servis yapın.
Etiketler:
çılbır yapılışı,
mezeler,
pratik ev yemekleri,
yemek tarifleri,
yumurta tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder