Malzemeler:
1 kg. kabağın içi yada kabak rendesi
3 yeşil soğan (ince doğranır)
Maydanoz ve dereotu (ince doğranır)
1 yumurta
Yarım paket kabartma tozu
1 su bardağı un
1 kuru soğan (rendelenmiş)
2-3 kaşık zeytinyağı
Küçük bir kalıp kaşar peyniri (rendelenmiş)
Tuz, karabiber, pul biber
Hazırlanışı: Tüm malzemeler harmanlanır. Yağlanmış kare borcama yayılır ve 180 derece önceden ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirilir. Sade veya arzuya göre sarımsaklı yoğurt ile servis yapılır. (Tavada da kızartılabilir) Afiyet olsun.
14 Mayıs 2008 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder